Rundrejse i vest USA 2012.

Rundrejsen ses på kortet - Rundturen

    Den 6.november rejste jeg sammen med Birthe på 16 dages rundrejse i det vestlige USA med DaGama Travel. Jeg var stoppet på arbejdsmarkedet d.1. november 2012, og Frede syntes, det var fint, jeg tog på en rundrejse, bare han ikke skulle med! Vi fløj til San Francisco, hvor vi blev modtaget af vor danske rejseleder Thomas, som er meget dygtig. Han udlært dyrepasser, og det fik vi også glæde af. Det gik fint med at "styre" gruppen på 36 deltager! Efter 2 overnatninger startede rundturen, hvor vi bl.andet kom til 4 stater og kørte ca. 5000 km. Efter de første 12 dage syntes jeg, vi havde set og oplevet så meget, at turen godt kunne stoppe der, men jeg må indrømme, at oplevelserne herefter også var spændende og flotte. Igen tog jeg mange billeder, så se/læs om turen ved at klikke billederne. Nogle link indeholder mange naturbilleder, her skriver jeg foroven - Flot natur - for der var flot, men så er I advaret om mange naturbilleder! Vil I følge turen så klik på billedet i øverste venstre hjørne:

Start på turen 2.dag Alcatraz Start på rundturen 3.dag Solvang Missionsstation Santa Barbara Los Angeles Beverly Hills Hollywood Turen til Arizona Scottsdale 7.dag Grand Canyon Helikoptertur m.m. Monument Valley 9.dag Bryce Canyon Rugby´s Inn Zion National Park Gå tur i Zion National Park Nevada Aftentur i Las vegas Dag i Las Vegas Hoover Dam Sidste aften i Las Vegas. 12.dag Death Valley Furnace Creek Death Valley fortsat Fresno Yosemite Modesto Tilbage i San Fransiszo The Golden Gate Sausalite m.m. Sidste dag. Hjemturen.

Herunder link, som henvises til,  på nogle af de øverste link:

Retssal m.m. Parkrundvisning Gammel station Cathedral of  Our Lady Rundtur i filmstudie Opvisning - film Nummerplader Indianer Sorthalede hjorte Hotel i Las vegas