Til Toscana forsiden - klik her

 Chianciano Terme fredag d. 24.okt. 2014.

Da vi kom tilbage til byen, måtte vi stå af "nede" i byen, inden bussen fortsatte til hotellet. Jeg stod af, for jeg ville gerne se lidt af området samt Etrusco Museet, som lukker kl. 17, og jeg næsten havde pakket til afrejsen i morgen tidligt. Aftensmaden skulle vi have på hotellet kl. 19.30.

Det var meningen, jeg ville gå op til den gamle bydel, men fortrød da jeg kun havde begrænset tid, og gik ind og så lidt på kirkegården,

 

 

fra stien er der flot udsigt, men jeg fandt ud af, at jeg skulle skynde mig, ....

klik på billedet.

 hvis jeg ville have noget tid inde på museet, og der var spændende, så godt jeg valgte det.

Derefter tilbage til hotellet, men jeg nåede at handle lidt undervejs.

Ja man skal op ad for at komme til hotellet!

Tilbage ca. 19.10 så det passede næsten med aftensmaden.

 

Personalet kom ind med kæmpe flødelagkage som dessert. De havde også Dannebrog med, så vi sang fødselsdagssang, da vi troede, at Carl eller Per havde fødselsdag,

 

men det havde de ikke! Da alle havde fået lagkage, som dessert, begyndte personalet at slås/kaste med flødeskum!

Carl havde i starten af ferien sagt, at de på hotellet gerne vil have drikkepenge "samlet", så personalet kunne fordele pengene ens, da de havde flere forskellige jobs f.eks. i køkkenet eller rengøring. Mens vi spiste, blev der sendt en brødbakke rundt til indsamling af drikkepenge, og Carl overrakte personalet pengene efter "flødeskums kampen"!

Carl havde bestilt telefonvækning til os alle, da vi kunne spise morgenmad kl. 6.15 og skulle starte på hjemturen kl. 7! 

Hjemturen - klik her