Til Toscana forsiden - klik her

Hjemturen lørdag d. 25.okt. 2014.

Tidligt morgenmad. Carl havde bestilt morgenvækning, men heller ikke denne gang blev jeg vækket. Det fik mig til at prøve telefonen af, men der var lyd i den, så den virkede! Nå nu havde personalet fået drikkepenge for ellers ....! Det kan svigte én gang, men 2 gange på samme hotel er bare for dårligt.

Afgang fra hotellet kl. 7. Carl havde bedt os om at gemme blade, aviser og bøger, som vi ville undvære, da vi så ville afleverer de forskellige ting, sammen med deres kuffert til ægteparret, som blev indlagt på udturen. Lægerne kunne åbenbart ikke finde ud af, hvad han fejler, så der skal foretages flere undersøgelser, men de var ved godt mod.

Nyd en flotte natur - det gjorde jeg!

Flot bjergtoppene kan ses gennem taget i bussen!

   

Vi fik en ekstra lille køretur, da de skulle finde hospitalet.

 

 De stod og ventede på os foran hospitalet, og så glade ud da Carl afleverede tingene til dem.

 

 

 

 

 

 

Om lidt er kaffen klar!

Noget senere en planlagt kom vi til Hotel Dirsch, Titting i Tyskland

Vi skulle spise ca. 15 min senere, men fik først nøglekort udleveret. Mit nøglekort virkede ikke, så jeg måtte have fat i én af personalet til at låse op, så jeg kunne sætte bagagen ind, og så ....

   

ned for at finde hvor vi skulle spise.

Fint værelse, og om natten skulle der skiftes til vintertid, så vi kunne sove en time længere end ellers, da vi ikke kunne få morgenmad før kl. 6.15 - vintertid!

Sidste dag - klik her