Tilbage til Disney oversigt - klik her

Torsdag d. 9.juli 2015.

  De 2 første dage var vi kun i Disneyland, den sidste dag var vi mest i Disney Studie, hvor der var reserveret plads dagen før og vi brugte spisebilletterne til frokost. Disney Studie lukker kl. 21, og vi sluttede dagen i Disneyland, hvor vi ville se lysshowet som starter ca. ½ time før Disneyland lukkede.

Vi troede ikke der var adgang til Disney Studie før kl. 10, men da vi gik derhen ca. 9.30 for at stå i kø, kunne vi allerede komme ind - fint.

 

Vi valgte at stille os i kø hos rundturen "Behind the Magi" inden kl. 10, og vi kom med på den første tur.

 

Der blev både ildebrand og der kom vand!

 

Spændende tur.

Carsten og børnene var inde at se "Ratatouille" men jeg valgte at gå over i Disney park for at få indbydelse til prinsessebesøg. Sebastian ville lige så gerne prøve noget andet imens, så jeg fik i sted for indbydelse til 2 besøg for 2 personer - flot.

 

Det lykkedes mig at finde den restaurant i Disney Studie, hvor vi have bestilt frokost, fint med kort over området og vejledende SMS´er fra Carsten!

Lang kø for at hilse på Spiderman. Børnene fik autografer og blev fotograferet så det så ud, som om de var i avisen sammen med Spiderman, derefter .....

 

i fuld fart nåede vi hen til " Action! Stunt Show" 5 min før start og vi kom ind!

Spændende her skete mange ting - flot og spændende opvisning!

 

På spisebilletterne var der også "the snaks" kaffe/sodavand og is/kage midt på dagen, det var rart.

Den sidste gang nød vi det inde i hallen i Disney Studie.

 

  En tur i Cars inden vi gik over i Disney Land for at besøge prinsesserne, mens Carsten og Sebastian prøvede noget andet.  Det de prøvede ved piraterne var så spændende og kun lidt vildt, så Sebastian syntes Olivia og jeg også skulle prøve. Det gik fint, Sebastian sad hele tiden og fortalte mig, hvad der nu ville ske, så jeg ikke skulle blive bange - flot Sebastian!

Den sidste aften så vi lysshowet som starter ca. ½ time før Disneyland lukkede - klik på billedet herover.

Der var mange, som ville med bussen hjem, da vi var ved busholdepladsen ca. kl. 23.40, men det gik fint, vi kom med nr. 2 bus.

Sidste dag - klik her