Tilbage til Disney oversigt - klik her

Fredag d. 9.juli 2015.

Det var noget hårdt at komme op den sidste morgen, da vi skulle med bussen til lufthavnen kl. 6.45,

så det var bare at smide nøglekortene i postkassen, vi kunne ikke nå få morgenmad. Vi troede, vi kunne nå det med en senere bus, men personalet frarådede det, da der ofte er trafikproblemer på vejen til lufthavnen, og hvis det skete ville vi komme for sent!

 

Bussen holdt ved Terminal 1 (bagefter Terminal 2) så det var let. Det var godt nok vi skulle hjem nu, da de lovede 30 grader. Jeg syntes det var varmt nok at gå rundt i Disneyland, da vi havde 25 grader og var glad for at der var en del overskyet.

 

Flyet fløj efter planen, og turen hjem gik fint.

 

Vi  lande i Kastrup fredag d. 10.juli - dagen før Sebastians 7 års fødselsdag! Det gik hurtigt også med at få bagagen.

   Det var en god tur med mange gode/spændende oplevelser - kæmpe oplevelse for Olivia og Sebastian! Jeg glæder mig til at opleve Disney Land igen sammen med Julius og Agnes. Vi rejser derned i november, hvor Disneyland igen har tilbud: betal for 3 nætter og få 1 nat gratis desuden er børn under 7 år gratis!

Disneyland og Disney Studie i Paris ligger tæt ved hinanden, men har hver sin indgang. Der kan købes billet til hvert enkelt område eller til begge samlet. Vi måtte benytte begge områder i de dage vi var der.

Disneyland

Disney Studie.