Til Thailand oversigt - klik her

Nationalpark med vandfaldet Erwan.

Vandfaldet inde i nationalparken er i 7 afdelinger, og vi kunne selv bestemme, hvor langt vi ville gå op. Der er meget ujævnt underlag, og det kræver gode vandresko, men man mener, at alle kan klare at gå op til trin 3. Det er muligt at bade, men det var ikke nødvendigt at tage håndklæde med, da vi ville blive lige så våd af sved, så det var en fordel at tage skiftetøj med!

Én af rejsedeltagerne var så uheldigt at falde, da vi havde gået få minutter. Hendes ene ankel så ikke godt ud, og hun havde fået en grim flænge under knæet på det andet ben. Martin fulgtes med hende og hendes mand til læge/sygehuset, og vi fortsatte med vor lokale guide.

Fodre ikke aberne - vi så nu heller ingen!

 

Inden vi kom til trin 3, skulle vi betale 20 bath for hver flaske/vanddunke, som vi havde med, hvis vi ville fortsætte. Der blev skrevet nummer på flaske + låg, og det nummer blev noteret i en bog sammen med vores navn. Pengene ville vi få retur på tilbagevejen ved at vise flasken frem. Det bruges for at undgå, at turister smider flasker rundt omkring!

Her er små fisk, som gerne vil "nappe" i sår, eksempletter eller andre hudproblemer.

Vi bestemte at gå op til trin 5.  

Der var flot - men ujævnt.

 

Så var det ved tiden, hvor vi skulle ned til bussen igen.

 

Tilbage ved 3. fik vi pengene retur ved fremvisning af flasker, og vi blev mærket af i bogen.

 

I bussen fik vi den besked, at vi vil mødes med Martin senere på dagen, men de var på hospitalet nu. Vi skulle køre hen, så vi kunne komme ud at køre med tog, og kørte nu til Dødens Jernbane.

Dødens Jernbane - klik her