Til Thailand oversigt - klik her

Vi havde checket ud fra hotellet, og vores bagage blev kørt med bussen, men vi skulle forlade Bangkok ved stille og roligt at sejle på floden og slutte af med frokost, inden vi gik i land igen, for at fortsætte i bussen.

Hilton Hotel - det var meningen, her skulle være lejligheder, men ejeren gik konkurs, inden bygningen var færdig. Han satte rygter i gang, at der skete underlige ting bl.a. med at ting flyttede sig. Da thailænder er meget overtrodiske, ville ingen købe byggeriet, så det stod, indtil bygherren "kom til penge igen". Da lejlighederne var klar til salg, var der ingen thailænder, som ville bo her, selv om ejeren gjorde alt for at fortælle, at der ikke havde været spøgelser! I Thailand er reglen, at der skal sælges godt 70 % af lejlighederne i et byggeri til Thailænder, inder der må sælges til udlændinge. Ejeren så ingen anden udvej end at sælge bygningen til hotel. Hotel Milton brugte mange penge på at drive ånderne væk!

Vi havde masser af plads, der var kun 2 med foruden vores hold. Det var overskyet men varmt, og vi valgte at sidde på soldækket.

Igen sejlede vi forbi Morgengryets tempel,

og universitetet. Da de 2 sidste bygninger blev opført, havde nogle elever fået opgaven at udnytte solenergien. De klarede det så flot, at der nu kun bruger solenergi til at drive hele universitetet!

Kongen er meget glad for en harpe, så broen her er opført, så den ligner strenge på en harpe.

 

Nogle broer er meget lave, og ved én skulle vi bøje hovedet, selv om vi sad ned.

 

 

På turen så vi utrolig mange forskellige former for Buddha figurer.

Der var fine forhold ombord også på toilettet.

Selv om vi skulle i land, mente hunden ikke, der var grund til at flytte sig,

det var tid til en middagslur,

ellers blev der arbejdet på en tempel.

 

Pengene, som hænger her, var samlet ind. Guiden fortalte, det kunne være til mange forskellige ting. Bl.a. samler man ind til et nyt tempel, en ny Buddha eller hvis én mangler penge til begravelse.

Vi fortsatte med bussen - klik her