Hej

I haven d. 30.jan. 2013 Januar 2013 Freja er glad for sne. Freja med julegave 2012 Freja skal se, hvad Agnes har fået af julemanden! Dejligt at bade - maj 2012 Freja 12 år En god "tandbørste". Frede med på efterårstur oktober 2011 Freja er dejlig blød oktober 2011. Agnes er meget glad for Freja - og omvendt. Skønt med is i bilen! Juli 2011 Freja mener legetæppet er til hende! "Er der noget spændende?" Freja hjælper med at grave. Juli 2011 11 år Vil gerne lege med pinde Gode venner med børnebørnene Freja syntes, det er kedeligt at sætte drage op! Søg - Freja finder hundekiks! 8 års fødselsdagsgave! ude at bade maj 2008 Der er "hårdt" at have besøg i flere dage. Dejligt med frisk luft! Når der skal ligges til ellers sejle fra havneplads lukkes den ½ dør! Godt med rindende vand!

Hvem vil lege?  Ta´ bolden!

Kom nu! Nu 7 år - spiser pandekage! Hvor tager det lang tid!Rart i båden! Hvem er du? Når Frede skal rode der hvor min plads er! Dejligt med frisk vand! vagthund Min tøjhund!

Sker der noget? Min plads! Træt

Afslapning! Rart at sove i bilen! Med familie "smiler" fordi hun fylder 5 år! Hvad laver Frede ? Dejligt med sne! Brombærplukker! Hov - jeg kom ikke med! 6 år - afslapning! Dejligt at svømme i søen På broen i Janderup. Løftes ned i båden. Dejlig med en lur i båden! Halen - når Freja skifter pels!!! Halen, når pelsen er vokset ud igen!  Freja danser med om juletræet. Med julegaverne, som Freja selv har pakket ud!