Til siden med rejseoplevelser - klik her

Forlænget weekendtur til Alanya d. 15.-18.september 2011.

 Dårlig sommer her i Danmark samt et godt tilbud fra Bravo Tours, betød at vi valgte en tur til Alanya. Vi kan godt lide de gange vi har været på ferie i Alanya, og ville gerne se Carsten + Agnieszkas lejlighed samt området igen. Afrejse fra Billund torsdag eftermiddag og retur søndag aften. Vi boede på Muz Hotel, som lå ned til stranden, så det var fint. Varmt, ja med nogle nød det og kunne ligge på stranden hele dagen, men det var nu dejligt med noget sol og varme efter den sommer, som vi har haft!

Flot solnedgang på flyveturen til Antalya, og der var god plads i flyet. Nogle havde købt retur billet til Antalya for 598 kr.!

Vi boede på Muz Hotel, Kleopatra Strand.

 

Den 1.dag tog vi til Kargicak, som ligger 16 km øst for Alanya ikke lang fra byen Mahmutlar. Carsten og Agnieszkas lejlighed ligger ca. 600 m oppe ad bjerget.

Her er en utrolig flot udsigt, både fra altanen på 1.sal,

og fra altanerne ved stuen,

 

hvor den anden altan vender op mod områdets pool.

men lejligheden er også flot,

ja selv fra køkkenet kan man se ud over vandet!

Vi gik ned mod vandet,

og det er let at komme under vejen!

Her er en hyggelig strand med blåt flag.

Vi nåede ikke ind i de små forretninger, da vi ville med bus tilbage, og der stod et par lidt længere henne, som vi troede ventede på bussen, så vi gik derhen. Få minutter efter kom bussen/rutebilen. Der er åbenbart ikke nogen regel for, hvor bussen må holde, så han kørte i sneglefart, og hver gang han mente, der var folk, som ville med, dyttede han, og gjorde de tegn holdt bussen!

Bus/rutebil kører til Alanya rutebilstation - billigt 2,50 lira pr. person - og det var en oplevelse!

 

Rutebilstationen ligger lige ved basar området i Alanya.

Vi gik tilbage til hotellet. Der er utrolig mange forretninger, og det er let at forstå, at sælgerne bliver trætte, for det var vist ikke alle, som solgte noget hver dag!

  

Den 2.dag gik vi ind på havnen, og lidt op på "bjerget",

slappede a´ i en lille parkanlæg ved stranden,

 

inden vi gik hjem for at bade og nyde solnedgangen på stranden.

Den 3.dag handlede vi lidt, fandt det sted, vi havde boet før, og i det område var der mange dansker, og mulighed for at møde bekendte!

Vi var også var inde på fiskemarkedet m.m.

Speciel "stol"!

Vi skulle hentes kl. 18 ved hotellet for at køre til lufthavnen. Turen hjem med Jetset gik fint, god service blev modtaget med chokolade samt Jyllands Posten ombord. Der var en del, som også havde været i Alanya på forlænget weekendtur, og vi kunne høre, de syntes, det havde været alle tiders.

Klik på billederne herunder og se flere billeder og læs mere om ferien i Alanya og Kargicak.

Muz Hotel Havneområde Langs stranpromenaden Lejligheden Området og tur på stranden.

Tur til Tyrkiet 2002 - klik her                Tyrkiet 2005 - klik ker