Til Svalbard oversigt - klik her

Mandag d. 10.februar.

Vi skulle hentes kl. 11.30 til "isgrotten".

Først var der bestilt en tur: Besøk isgrotten med Beltevogn men fik mail ca. 1 uge før ferien, at de desværre blev nød til at aflyse turen, da der ikke var sne nok til at køre med "Beltevogn". Så fik jeg travlt prøvede først om vi kunne komme med hundeslæde en tur i isgrotten, det kunne vi godt men prisen -  "Prisen blir i sånt fall NOK 4 960,- per voksen og NOK 3 970,- per barn under 12 år." - det var dyrt, så vi fandt/købte hos: Spitzbergen Adventures AS. Deres tur hed: Hente sted: Mary-Ann's Polarrigg kl. 11.30 Inkludert i aktiviteten/pakken: Henting/ Levering Hotel, Lunsj, Varmt drikke, Snøsko, Pigg til sko, Gå staver, Sitteunderlag, Hodelykt.

Vi fik alle pikker på støvlerne.....

Julius tilbød at bære guidens ekstra rygsæk.

Det var koldt og Frede syntes det begyndte at knibe med at gå, så guiden spurgte om han kunne gå 5 min. mere, for så var der en hule (som er fyldt med smeltevand om sommeren), hvor vi kunne sidde og spise frokost..

det gik fint.

Guiden har siddeunderlag med.

 

Vi blev enige om at stoppe turen her, for guiden sagde, vi skal gå samlet, da det er "isbjørneområde" så ingen må selv gå, men hvis vi ville gå tilbage nu, ville han gi´ os en rundtur i bilen, hvis vi havde lyst til det, da der var tid i overskud, det ville vi alle meget gerne!

 

Vi syntes alle det havde været en oplevelse, men det er vist kun Jimmy og Sebastian der kan tænke sig at vandre i fjeldene i snevejr en anden gang!

Rundturen - klik her